Matematik

Matematik problematik

11. marts 2009 af NinnxD (Slettet)

Hej!

T½ = 5730 = log(½) / log(a)

Jeg kan ikke finde ud af at isolerer a.(:


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af Nilletøz (Slettet)

Start med at gange log(a) over på den anden side. Ville jeg i hvert fald gøre først :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. marts 2009 af mathon

5730 = log(½) / log(a)

log(a) =  log(½)/5730

a = 10log(½)/5730 = (10log(½))1/5730 = (1/2)1/5730


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2009 af Nilletøz (Slettet)

#2: man lærer intet af at få løsningen -.-''


Svar #4
11. marts 2009 af NinnxD (Slettet)

mange tak til alle ^^ (:


Skriv et svar til: Matematik problematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.