Matematik

ligning

12. marts 2009 af marshov (Slettet)

Hvordan løser man denne her ligning 1/x+2x=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Gang med x


Svar #2
12. marts 2009 af marshov (Slettet)

hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2009 af asdfghjkl212 (Slettet)

1/x+2x=0
gang med x
1+2x²=0
x=+-sqrt(-1/2)
altså er løsningerne komplekse, med minder det er i de relle tal løsningen skal findes ( hvor løsningen er Ø) bliver de to løsninger

x=+-  i * sqrt(2) / 2
 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.