Matematik

Beregning af offentlige budgetter

12. marts 2009 af Biti03ab (Slettet)

C=50+0,8(Y-T)

I = 80

G = 350

T = 100+0,25Y

Hvordan beregner jeg I, G og C, samt saldoen på de offentlige budgetter (T-G)?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2009 af Jean

Er det her er en opgave i Makro? Der er vel nogle underliggende modelforudsætninger, der mangler i opgaven...


Svar #2
12. marts 2009 af Biti03ab (Slettet)

Ja, det er i Makro.

Jeg skal bestemme udtryk for den samlede efterspørgsel, og det har jeg gjort. PAE = 400+0,6Y = Y = 1000.

Men problemet er at jeg nu skal bestemme værdierne for C, I og G, og C er sådan set nemt nok. Men det er de andre, der giver problemer.

Tak.


Skriv et svar til: Beregning af offentlige budgetter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.