Matematik

sammenhæng mellem radonkoncentrationer

14. marts 2009 af fisteremil (Slettet)

af en rapport fra sundhedsstyrelsen fremgår det at sammenhængen mellem husradonkoncentrationen og stueradonkoncentrationen er givet ved:

log(H) =0,277 + 0,922 * log(S)

Hvordan bestemmer man husradonkoncentrationen som funktion af stueradonkoncentrationen og hvordan bestemmer man hvor mange procent hunsradonkoncentrationen stiger med, når stueradonkoncentrationen stiger med 20%?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2009 af peter lind

Du skal isolere S. Det gør du ved at 1) trække 0,277 over på vensre side, 2= dividere ligningen med 0,922, 3. Tag antilog på begge sider..

Forøg S med 20 % og sammenlign med hvad det var før.


Svar #2
14. marts 2009 af fisteremil (Slettet)

antilog?


Svar #3
14. marts 2009 af fisteremil (Slettet)

jeg skal vel bestemme H(s).. Det jeg gør her er vel bare at isolere s..


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2009 af peter lind

#3 netop


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#2 antilog har jeg heller ikke hørt om ... men jeg tror peter lind mener den modsatte funktion af log


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. marts 2009 af peter lind

# Ja det gør jeg, eller rettere den inverse til LOG. y=LOG(x) <-> 10y=x


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. februar 2011 af Matpc (Slettet)

Der er ikke en der kan skrive det endelige svar, da jeg ikke helt kan se hvad man skal gøre? :s


Skriv et svar til: sammenhæng mellem radonkoncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.