Matematik

2.gradsligning, nogen der evt. kan hjælpe!?

16. marts 2009 af tavee (Slettet)

ligningen lyder f(x)= 2x^2+3x-7 .


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2009 af gumse_trunten (Slettet)

Hvad skal du med den? :) Hvad er spørgsmålet...


Svar #2
16. marts 2009 af tavee (Slettet)

jeg skal finde ud af hvad x er.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2009 af mathon

dette er et 2.gradspolynomium og ikke
en 2.gradsligning

en 2.gradsligning
skrives typisk
2x2+3x-7 = 0
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2009 af rakjaer (Slettet)

Du burde kende noget mere, det du har opgivet er "kun" forskriften for f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2009 af richgirl (Slettet)

du kan da godt finde skæringer med x-aksen (x-værdien)

du løser jo bare ligningen: 2x^2+3x-7=0

finder din diskriminent og ser om der er 1, 2 eller 0 løsninger og løser den derfra


Skriv et svar til: 2.gradsligning, nogen der evt. kan hjælpe!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.