LaTeX

problemer med navneforkortelser i litteraturlisten

17. marts 2009 af Chilli83 (Slettet)

Halløj

Jeg har lidt problemer med at nogle navne på nogle forfattere bliver listet forkert.

@techreport{rohles,
author={Frederick H. Rohles Jr and Ralph G. Nevins and Preston E. McNall Jr and Wayne E.},
title={},
institution={},
year={}
}

bliver til navnet Frederick H. Rohles Jr  til Jr, F.H.R. Ville gerne navnet blev Frederick H. Rohles Jr. i min litteraturliste.

Jeg bruger

\bibliographystyle{dk-apali}

og

\usepackage[square]{natbib}


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

pas :/


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. marts 2009 af daleif (Slettet)

Den kan ikke se hvad efternavnet er

Frederick H. {Rohles Jr.}

med hensyn til forkortelserne af fornavne, så kan vi ikke gøre noget det er styret af den stil du anvender


Skriv et svar til: problemer med navneforkortelser i litteraturlisten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.