Matematik

Bevis Linæer Funktion y=a*x+b

20. marts 2009 af MrCalc (Slettet)

Hej.

Jeg har fået til at opgave at løse:

• Bevis for at en funktion hvis graf giver en ret linje på millimeterpapir, har regneforskriften f(x) = a x + b

Jeg er virkelig på bar bund og ville høre om nogle kunne give mig nogle ideer.

Mange tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv at starte med to punkter, som din rette linje skal gå igennem og se, om du kan komme videre med det.


Skriv et svar til: Bevis Linæer Funktion y=a*x+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.