Matematik

Tilnærme en plan en flade i rummet

20. marts 2009 af AJoker (Slettet)

Vi har en flade, hvortil vi skal tilnærme en flade.

i et (a,b,c)-rum sættes henholdsvis b og c lig 0 således at vi kan finde ligningen for de to linjer der fremkommer.

Fladen er udgjort af:

F:= (664/945)*a^2*b*Pi+(173/1890)*a^2*c*Pi=20,

hvor a=[0,3],b=[0,3] og c=[-3,3]

Hmm og hvad gør vi så?


Skriv et svar til: Tilnærme en plan en flade i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.