Matematik

(x+1)(x-1)(x²+1) = 0

23. marts 2009 af isabellaw (Slettet)

Hej. Er der nogen som kan hjælpe mig med overstående. Er i tvivl


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#0 brug nulreglen


Svar #2
23. marts 2009 af isabellaw (Slettet)

hvad er den?


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. marts 2009 af Dynin (Slettet)

Generelt siger den at hvis a*b=0 så er a=0 eller b=0 ...

I dit tilfælde så er

(x+1)(x-1)(x2+1) = 0 hvis x+1=0 eller x-1=0 eller x2+1=0 dvs hvis x=.... regn selv :-)


Brugbart svar (2)

Svar #4
23. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Herligt. i er en løsning.


Brugbart svar (2)

Svar #5
23. marts 2009 af Exupery (Slettet)

Og sørme om -i ikke også er. :) Men mon ikke vi kan undlade de komplekse løsninger..hehe


Skriv et svar til: (x+1)(x-1)(x²+1) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.