Dansk

Hvad kan der være i en Stil! HASter

25. marts 2009 af Noorabood (Slettet)

Hejj..

Er i gang med en stil, men har svært ved at prøve at gøre den spænde, jeg synes den er kedelige. Derfor søger efter spænding!! Har i nogle forslag hvordan den kan bliv spænde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

HVad skriver du om?


Svar #2
25. marts 2009 af Noorabood (Slettet)

Det kan være ligemeget,  vil bare vide hvad kan der gøres, for at får en stil med spænding!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Det kommer jo lidt an på hvad du skriver om :-)

Noget mine lærer i folkeskolen fandt spændende (også mine nuværende lærerer på gym) var den måde hvorpå jeg inddrog poesi og filosofi i teksterne. Det er jo oftest sådan at dår et overordnet emne, hvorefter der er frit slag! Prøve at gå efter noget filosofi, poesi livsanskuelse og sådan! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal forsøge at gøre det, du skriver om, så levende som muligt og gerne med direkte tale (men ikke nødvendigvis). Den fortættede spænding er den spænding, der opstår hele historien igennem til sidste blad. Læseren skal spørge sig selv: "Hvad sker der på næste side?" En spændende fortælling er en fortælling, man nødigt lægger fra sig, før den er læst til ende. Og det er lidt af en kunst at skrive sådan. Hvis jeg nu vidste lidt om, hvad den handler om, så kunne jeg måske give dig flere tips og finde noget frem. Det er ikke alene emnet, der gør en fortælling spændende, det er hele sceneriet: Tiden, stedet, miljøet og persongalleriet m.m.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2009 af Helle Carina (Slettet)

Jeg ville anvende passende tillægsord, variere sætningsopbygningen, dvs. at starte med noget andet end genstandsled / udsagnsled "han sage, jeg gjorde, det er, det var" osv. Skift imellem almindelig længde sætninger. Og korte sætninger.

held og lykke


Skriv et svar til: Hvad kan der være i en Stil! HASter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.