Matematik

matematik hjælp

25. marts 2009 af Camiii (Slettet)

Hjælp til opgave 3-7 side 211 i zenit 10 matematik grundbogen


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

du velkommen til at poste dine opgaver. så kan vi hjælpes ad


Svar #2
25. marts 2009 af Camiii (Slettet)

3: 4800 kr. står på rente i 70 dage.

Hvilken rentesats har beløbet været forrentet med, når det på de 70 dage er vokset til 4884 kr. ?

Rente formlen: R=K:100 gange p: D gange d.

R= rentebeløbet i kr.

K= kapitalen, der beregnes rente af, også i kr.

p: rentesatsen, altså renten i %

d: antal rentedage

D: antal dage i det aktuelle år.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Du skal bruge:

K(n)=K_0*(1+r)^n

Så skal du isolere r.


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.