Matematik

Ligning

28. marts 2009 af stray (Slettet)

Hey guys : )

Nogen der ved om det her er rigtigt? :

Potensfunktion f(x) = 30 . x3

Løs ligningen f(x) = 4000

4000 = 30 . x3

x = (30-4000)3

PÅ forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2009 af Isomorphician

4000 = 30x3 <=>

(4000/30) = x3 <=>

.... = x


Svar #2
28. marts 2009 af stray (Slettet)

jeg er ikke helt med, kan du forklare det med ord?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2009 af Isomorphician

4000 = 30x3

Divider med 30 på begge sider:

(4000/30) = x3

Tag den 3. rod på begge sider:

3√(4000/30) = x


Svar #4
28. marts 2009 af stray (Slettet)

okay, tak ^^


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.