Matematik

Lidt kort hjælp til noget fortolkning! :-D

30. marts 2009 af Galningen (Slettet)

VAnddybden y m i en havn varierer på grund af tidevandet, og kan beskrives ved

f(t)=1,50cos((pi/6)t)+1,55

hvor t er tiden målt i timer efter midnat. Tegn grafen. Beregn og tolf f '(9)

har gjort det hele og får at f '(9)=0,7854m

men hvad mener de med at tolke? Of forresten er mit resultat rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

næsten.

du får f '(9)=0,7854m/s

det betyder med andre ord at du har fundet hastigheden hvormed tidevandet varierer til tiden 9


Svar #2
30. marts 2009 af Galningen (Slettet)

ok, mange tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

husk her at der er forkskel på fart og hastighed. fart =| v |


Skriv et svar til: Lidt kort hjælp til noget fortolkning! :-D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.