Matematik

Hjælp til en opgave bedes.

30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Sidder fast i denne opgave: http://peecee.dk/upload/view/162846 


 HVad skal jeg? End der kan hjælpe/guide mig igennem?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

start med at diff den og find max og min :)

fadnt du ud af det Sinus halløj ;) ?


Svar #2
30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Den med at regne i hånden? Nej desværre min lærer tog lommen i brug! :D

Og prøver lige at diffe og derefter finde max og min.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

haha jeg vidste det sku :D


Svar #4
30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

f '(x)=cos(0,5x-1)

max=5,14

min=-1,14


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

indsæt dine værdier i den oprindelige ligning for at finde max min værdierne. altså y værdierne.

svingningstiden :

2*pi/(1/2) = 4*pi

alplituden er største udsving fra "midten" hvad tror du så den er ?


Svar #6
30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

2*pi

det kan være at jeg spørger dumt, hvilket jeg ofte har en tendens til, men hvorfrfa ved du at svingningstiden er givet ved den omtalte formel?


Svar #7
30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Ups, glemte åbenbart at der findes noget der hedder sinussvingninger :-D

Så amplitude=2

og svingningstid=12,57 :-D


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

you´re the man Fnulle :D !  


Svar #9
30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Det sidste fatter jeg ikek så meget af :-/ altså C´eren, som lyder:

Bestem de tidsrum i [0;2pi], hvor det gælder at -1≤y≤1.


Svar #10
30. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Jeg er ikke bare the man, jeg er THE MAN! :-D


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave bedes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.