Matematik

2 ligninger med 2 ubekendte

30. marts 2009 af Mikael 428 (Slettet)

2 tals sum er 34 og de samme 2 tals produkt er 285 - bestem de 2 tal


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af Isomorphician

I: x + y = 34

II: xy = 285


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

benyt dig af substitution.

y = 34-x (=)

x*(34-x) =285 (=)


Skriv et svar til: 2 ligninger med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.