Fysik

Rapport om vands udvidelse ved opvarmning

31. marts 2009 af DaftPunkIsAlive (Slettet)

Rumudvidelseskoeffcienten β er per definition givet ved V(t) = V0(1+β(t-t0)) = v0βt+(V0-βt0) = at+b

forstår ikke helt udtrykket.....

v0 er givet som start volumen, samme gælder t0. t og v(t) er slut temperatur og slut voulmen.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af Jerslev

#0: Hvilken del er du i tvivl om?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
31. marts 2009 af DaftPunkIsAlive (Slettet)

Altså jeg forstår  v0 t0 t og v(t), da det bare er nolge tal jeg skal plug i... men rumudvidelseskoeffcienten β det forstår jeg ikke. Og man skal da bruge ligningen til at finde den koeffcient ved at isolere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af Jerslev

#2: Ja, det er fuldt ud korrekt. V(t) = V_0 * (1+beta*(T-T_0)) <-- isoler beta.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
31. marts 2009 af DaftPunkIsAlive (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Rapport om vands udvidelse ved opvarmning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.