Matematik

Log funktion

31. marts 2009 af hot-hay (Slettet)

Hejsa Jeg er kørt fast i en opgave, håber nogen kan hjælpe

Af en rapport fra sundhedsstyrrelsen fremgår det at sammenhængen mellem husradonkoncentrationen og stueradonkoncentrationen i enfamilieshuse er givet ved

log(H)=0,227+0,922*log(S)

Hvor H er husradonkoncentrationen målt i Bq/m^3 og S er  stueradonkoncentrationen målt i Bq/m^3

Bestem husradonkoncentrationen som funktion af stueradonkoncentrationen og bestem hvor mange procent husradonkoncentrationen stiger med når stueradonkoncentrationen stiger med 20 %

Håber nogen kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af PimpOfTheNation (Slettet)

H skal ihvertfald isoleres...


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2009 af kieslich (Slettet)

log(H) = log(100.227) + log(S0.922) = log( 100.227 *S0.922) er lidt på vejen


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af PimpOfTheNation (Slettet)

og så kan man bare sætte to random tal ind, og så tage forholdet imellem dem


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2009 af kieslich (Slettet)

Se i bogen eller formelsamlingen: Lad f(x) = b*xa.  Hvis x stiger med r% stifer f(x) med ((1 + r)a - 1 )*100%


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2010 af jeanetteKG (Slettet)

hvad gør man for at isolere H, bør jeg ikke sætte den i e, for at få log væk?


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. april 2010 af mathon


Skriv et svar til: Log funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.