Dansk

ord jeg ikke forstår.. hjælp

31. marts 2009 af 2000F-Mc (Slettet)

vokser i små Kår= kår

brugt og mølædt tæppe = mølædt

hendes blå iris = iris

og den vånder sig altdig = vånder

den står ud af halsen som frostående = frostående

 når hendes havde delirium= delirium

tak på forhånd...


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af Den-Seje (Slettet)

 www.Ordbogen.com brug den. 


Svar #2
31. marts 2009 af 2000F-Mc (Slettet)

den skal man betale for


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

mølædt=gammel og lurvet

iris=hornhinden i øjet

vånder=stønder

frostånde=ånde, der emmer (som tåge)

delerium (tremens)=voldsom rysten og hallucinationer efter en stor druktur af flere dages varighed


Svar #4
01. april 2009 af 2000F-Mc (Slettet)

tak


Skriv et svar til: ord jeg ikke forstår.. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.