Matematik

er opgaven korrekt?

04. april 2009 af biqqu (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2009 af kieslich (Slettet)

f(1) = 6 ellers er det korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2009 af peter lind

Du har en formel fejl i 4. linie. Du kan af f(x) finde f'(x); men du kan ikke slutte tilbage, så der skal kun stå →.

Udregningen af f(1) hvorfra får du 4 i det sidste led 5*4? Formodentlig blot en tanketorsk.


Svar #3
04. april 2009 af biqqu (Slettet)

"Du har en formel fejl i 4. linie. Du kan af f(x) finde f'(x); men du kan ikke slutte tilbage, så der skal kun stå →." ... det har jeg da heller ikke gjort? :) .. jeg har da skrevet f'(x0)=f'(1) .. har skrevet mærke ved begge

nu får jeg tangentligningen til: f(x)=9x+3


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2009 af peter lind

Du ser på en forkert linie. Du skriver f(x)= x4+5x <-> f'(x) = 4x3+5. Du kan ikke af f'(x) = 4x3+5 slutte at f(x) = x4+5x så det korrekte er f(x)= x4+5x -> f'(x) = 4x3+5


Svar #5
04. april 2009 af biqqu (Slettet)

okay tak.. kan det så passe at tangentligningen bliver: f(x)=9x+3


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2009 af peter lind

9x-3


Svar #7
05. april 2009 af biqqu (Slettet)

tak.


Skriv et svar til: er opgaven korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.