Matematik

HASTER MED MATEMATIK!

04. april 2009 af Susaneras (Slettet)

Hvordan regner man sådan en opgave:

7x^2 + 51 = 0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 er den korrekt opskrevet? 7x2+51>0 for alle x i R og *kun* komplekse løsninger


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2009 af e04zpl (Slettet)

lige meget hvad siger du ihvertfald:

x^2 > eller = 51 / 7  --->

x = kvadratroden af ( 51 / 7 )


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2009 af e04zpl (Slettet)

.. hov.. det må så være minus 51..


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2009 af Dynin (Slettet)

#2 du regner forkert ... 7x2 + 51 = 0 ⇔ x2=-(51/7) ... der er INGEN reelle tal der kvadreret giver et negativt tal


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. april 2009 af kieslich (Slettet)

Hvis I ikke regner med komplekse tal skal du som svar skrive: L = Ø   Hvilket betyder løsningsmængden er tom.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. april 2009 af ping317 (Slettet)

Øhh: Kvartratroden af (-51/7)


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. april 2009 af dnadan (Slettet)

#6 Hvilket er en absurditet, thi man ikke kan tage kvadratroden af et negativt reelt tal.


Skriv et svar til: HASTER MED MATEMATIK!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.