Matematik

Hjælp til matematik A-niveau

06. april 2009 af naunii (Slettet)

Hej :) Jeg har nogle problemer med to opgaver, som jeg håber jeg kan få hjælp med. Jeg har forsøgt med dem, men er i tvivl om det er korrekt. Håber på noget hjælp :) jeg vedhæfter en fil.

Vedhæftet fil: matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2009 af kieslich (Slettet)

Kan du oploade den i .doc format?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2009 af Sam

Tjek denne side for en guide til hvordan man åbner en docx-fil:

https://www.studienet.dk/Info/FAQ.aspx?id=1&q=20


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2009 af kieslich (Slettet)

#2: Virker ikke på min gamle maskine.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2009 af callist (Slettet)

Vores lærer tog den her på tavlen med os for et par uger siden ;) Jeg fattede heller ingenting før hun viste os hvor simpelt det egentlig er:

Opg. 1a)

Da f(x) er stamfunktion til g(x), bliver det bestemte integrale: f(2)-f(-1)=10-(-2)=12.

Opg. 1b)

Du bruger tangentligningen: g(x)=g'(Xo)(X-Xo)-g(Xo). Her kan de forskellige værdier aflæses i tabellen:

g(Xo)=g(1)=3

g'(Xo)=g'(1)=h(1) (fordi h er g differentieret) = 6

Du indsætter i tangentligningen:

y=6(x-1)+3 <=> y=6x-3

Sådan ;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2009 af richterklanen (Slettet)

#2 Virker heller ikke på min knap så gamle maskine.

Er det helt umuligt for Jer, der uploader i .docx format, at uploade i .doc format? 


Svar #6
06. april 2009 af naunii (Slettet)

Callist: Tusind tak - det prøver jeg lige :D

Til jer andre: I får den i .doc lige her :D

Vedhæftet fil:matematik....doc

Svar #7
07. april 2009 af naunii (Slettet)

Nogen der kan fortælle mig, om jeg har lavet opgave 2 rigtigt ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. april 2009 af kieslich (Slettet)

Det har du ikke :)

Først skal du lave en parameterligning for en linje som går gennem (-2,2,3) og som står vinkelret på planen .  Dernæst skal du finde skæringspunktet mellem de to linjer. jeg får ((4, -1, 6).


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. april 2009 af Exupery (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp til matematik A-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.