Matematik

opgave

10. april 2009 af anna1000 (Slettet)

Hejsa har problemer med denne opgave, håber der er nogle som kan hjælpe :)

En funktion f er løsning til differentialligningen y´ = 2x+5-y og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f.

a) bestem en forskrift for f.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Den bør du selv kunne klare nu, arbejd lidt med den, du fik jo de andre to tilsvarende opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2009 af biqqu (Slettet)

y = 2*e^(-x-2) + 2x + 3

y' = -2e^(-x-2) + 2 = 2x+5 -(2*e^(-x-2) + 2x + 3) = 2x+5 - y
 


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.