Matematik

1 mW - 1 kW

16. april 2009 af Determig11 (Slettet)

Hvor meget er  1mW når man skal have den i kW


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2009 af peter lind

m står for mili og betyder tusinde dele , k står for kilo og betyder 1000


Svar #2
16. april 2009 af Determig11 (Slettet)

skal jeg bare dele med tusind så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2009 af PeterValberg

 1 mW svarer til 0,000001 kW

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2009 af mathise (Slettet)

det kan du også få tjekket på nettet da sådanne oplysninger er meget let tilgængelige


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. april 2009 af MarkH83 (Slettet)

1 [mW] = 0,001 [W]

1 [kW] =1000 [W]

1 [mW] - 1 [kW] = 0,001[W] - 1000 [w] = -999,999 [W]

Skulle du ha skrevet forkert og det skulle have været 1 MW = 1 MegaWatt = 1000000 [W], bliver det

1 [MW] - 1 [kW] = 1000000 [W] - 1000 [W] = 999000 [W]

eller

1 [MW] - 1 [kW] = 1000 [kW] - 1 [kW] = 999 [kW]

Mvh

Mark


Skriv et svar til: 1 mW - 1 kW

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.