Matematik

Eksponentiel udvikling og logaritmer

18. april 2009 af freece (Slettet)

Hej, jeg vil høre om nogle kan hjælpe lidt.

Jeg skal lave et oplæg på ca. 15 min om nedenstående, men er lidt i tvivl om hvordan jeg skal gribe det an og disponere det:

Gør rede for den eksponentielle udvikling f(x)=b*a^x , samt for logaritmer og logaritmeregneregler.
Bevis enten formlen for fordoblingskonstanten eller formlen for halveringskonstanten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

Forklar konstanternes betydning i din funktion. Udledningen af fordoblings-/halveringskonstanten kan du finde på nettet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2009 af mathon

samt

y = b*ax

log(y) = log(a)*x + log(b)

hvilken afbildning på enkeltlogaritmisk papir?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97785


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling og logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.