Matematik

Type: Differential ligning

19. april 2009 af allou (Slettet)

Hej alle.

Jeg har følgende differential-ligning;

dy/dx = y * sin(x)        , y > 0.

Men hvilken "type" er denne? Vi har lært om følgende:

y' = k*y

y' + a*y = b

y' +a*y = h(x)   => Løsningen er noget med et integrale og dette er bestem ikke tilfældet...

Håber i vil hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

Jeg ved hvordan du løser den. Men jeg vil sige det er af typen y'=k*y hvor k er en funktion af x. Løs den ved seperation af de variable.


Svar #2
19. april 2009 af allou (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Type: Differential ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.