Fysik

Hubbles lov

19. april 2009 af gunner4 (Slettet)

Jeg skal have forklaret samenhængen mellem Hubblekonstanten og Universets alder? Nogen der kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af MortenJU (Slettet)

er det en formel du skal finde frem til?

tænker du mon på:

Tunivers =r/v = r/ H0* r = 1/ H0


Skriv et svar til: Hubbles lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.