Matematik

Gennemsnits fart

20. april 2009 af Bobolobo (Slettet)

En pige cykler 6.3 km og det tager hende 25 min.

Hvordan finder jeg gennemsnitsfarten af det ??? :o)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af mathon

gennemsnitsfart = afstand divideret med tilhørende tid


Svar #2
20. april 2009 af Bobolobo (Slettet)

så er det jo 0.252 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2009 af Is this it? (Slettet)

du skal tænke på at det er km/t ikke km/min


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2009 af mathon

vmiddel = (6,3 km)/((25/60) h) = (6,3 km)*(60/25 h-1) =  (6,3 km)*(2,4 h-1) =
15,12 km/h


Skriv et svar til: Gennemsnits fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.