Matematik

Sommerlands opgave

22. april 2009 af y-dam (Slettet)

Hej har en opgave jeg skal bruge lidt hjælp til:

Turen i toget er 335m lang. Hvad er den gennemsnitlige hastighed når turen tager 50sek.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af peter lind

Hastighed = tilbagelagt strækning delt med tiden


Svar #2
22. april 2009 af y-dam (Slettet)

Forstår ikke helt kunne du skrive regne stykket. med tal.

Mange tak. :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2009 af SkatteFaderen (Slettet)

335 m / 50 s = 6,7 m/s


Svar #4
22. april 2009 af y-dam (Slettet)

Mange tak. :D


Svar #5
22. april 2009 af y-dam (Slettet)

Men der er bare et problem. Hvordan omregner du det til km/t


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. april 2009 af SkatteFaderen (Slettet)

6,7 m/s * 3,6 = 24,12 km/t 


Svar #7
22. april 2009 af y-dam (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Sommerlands opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.