Matematik

9.027 - Matematik A

22. april 2009 af siimba (Slettet)

Hej,

Nogen der kan give mig en hjælpende hånd med opgave 9.027 i "vejledende eksempler på eksamensopgaver - Mat A".

Jeg har vedhæftet filen her, hvis folk ikke lige har bogen på sig ;D

På forhånd tak for hjælpen..

Vedhæftet fil: 9.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af Exupery (Slettet)

Jeg kan ikke åbne filen?


Svar #2
22. april 2009 af siimba (Slettet)

Prøver lige at uploade den i et andet format... Øjeblik :)


Svar #3
22. april 2009 af siimba (Slettet)

Virker det nu?

Vedhæftet fil:9.doc

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2009 af kieslich (Slettet)

Lav først parameterfremstillingen for linjen gennen B og C: ( x y) = B +t*BC  der hvor linjen rammer xy planen er z koordinaten  lig med 0.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2009 af kieslich (Slettet)

2. Lav vektorerne AC og AB, Brug formlen for arealet udspændt af to vektorer. = 2*areal af trekantABC


Svar #6
22. april 2009 af siimba (Slettet)

1. Men hvordan bestemmer jeg så koordinatsættet?

Jeg går ud fra at du med BC mener vektor BC? :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. april 2009 af kieslich (Slettet)

Yes fed skrift er vektorer. Linjens ligning: (x y z) = (-3,2 6,4 10,8) + t*(3,2 6,4 -7,2)  enig? kontroller for regnefej. Der hvor bardunen rammer xy-planen er z = 0, altså 10,8 + t*(-7,2) = 0   Find t og sæt værdien ind i linjens ligning,


Svar #8
23. april 2009 af siimba (Slettet)

Super... Tak for hjælpen...

Får du også punktet til (1,6;16) ? (altså med t=1,5) :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
23. april 2009 af kieslich (Slettet)

Ja.


Svar #10
23. april 2009 af siimba (Slettet)

Perfekt :)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: 9.027 - Matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.