Matematik

Eksponentielle funktioner Haster!!!!!!!!

23. april 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Hjælp til to eksponentielle funktioner ;

f  (x) = 60* 1,4x

g (x)= 100*0,4x

Har glemt hvordan man regner det ;D Jeg får det til 0,92 og det ser meget forkert.  håber i kan hjælpe!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2009 af Youngmann (Slettet)

...og spørgsmålet lyder?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2009 af Njaa (Slettet)

Ja, hvad skal du finde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2009 af poppen (Slettet)

hvis du skal finde første koordinaten (x-værdien) til skæringen mellem de to grafer?

så har jeg et forslag:

f ( x) = g (x)

60 * 1,4x = 100 * 0,4x

60 * 1,4x / 60 = 100 * 0,4x /60

1,4x  / 0,4 x= 100 *0,4x / (60 * 0,4x)

3,5x =1,66667

3,5x / 3,5 = 1,66667 / 3,5

x = 0,48

er slet ikke sikker på det er rigtigt.. men sådan ville jeg måske ha løst den hvis du skal finde førstekoordinaten...


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2009 af Njaa (Slettet)


Svar #5
24. april 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Skal finde skæringspunktet mellem graferne for f og g :)


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner Haster!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.