Matematik

exponential funktioner

24. april 2009 af gaby4 (Slettet)

jeg har fået en op gave der lyder:

givet funktion: beregn f(-4), f(4) men kan ikke finde ud af hvad det i parentesen står for? og hvilken type udregning jeg skal bruge. mangler en god forklaring.

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2009 af ibibib (Slettet)

Der må da mangle noget.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. april 2009 af kieslich (Slettet)

Du må have fået en funktion: for eksempel f(x) = 2x + 6.  Udregn f(-4) siger bare: sæt -4 ind på x's plads og udregn resultatet. f(-4) = 2*(-4) + 6 = -8 + 6 = -2.  og så er f(-4) = -2.


Skriv et svar til: exponential funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.