Matematik

Hjælp til funktioner f og g

26. april 2009 af Meandmy1 (Slettet)

Skal finde skæringspunktet mellem f og g

kan ikke huske hvad man skal næst ????? :/

f ( x) = g (x)

60 * 1,4x = 100 * 0,4x

60 * 1,4x / 60 = 100 * 0,4x /60

1,4x / 0,4 x= 100 *0,4x / (60 * 0,4x)

3,5x =1,66667

3,5x / 3,5 = 1,66667 / 3,5

x = 0,48


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Der er noget galt. Hvad er din f og hvad er g?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2009 af rakjaer (Slettet)

 så skal du sætte f(0,48) eller g(0,48)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Udregningen i #0 er ikke korrekt, i det x kan divideres ud på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2009 af rakjaer (Slettet)

 #3, du har ret, så jeg ikke..

Der er en fejl i det ja... den ene er sikkert i ^2


Skriv et svar til: Hjælp til funktioner f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.