Matematik

differentier

29. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

Hej. er der nogen der er mega gode til at differentier?

V=5*pi*r^2-1/3*pi*r^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad skal du differentiere efter?


Svar #2
29. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

jeg skal bare finde V'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: V'(x) = 0, da x ikke indgår i udtrykket for V.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2009 af mathon

V(r) = -(1/3)*π*r3 + 5*π*r2

V'(r) = -π*r2 + 10π*r = -π*r(r - 10)


Svar #5
29. april 2009 af SarahHarding (Slettet)

jeg siger mange tak


Skriv et svar til: differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.