Matematik

rettelse

29. april 2009 af biqqu (Slettet)

I det følgende betragtes en model for en bestemt type af bevoksninger af ensartede planter. I modellen betegner w (målt i g) vægten af tørstoffet i den del af en plante, der er over jorden, d betegner antallet af planter pr. m^2 i den bevoksning, som planten tilhører, og h (målt i cm) betegner højden af planten. I modellen gælder:

w = 9670d^-1,49

h= 970d^-0,443

a) bestem w når d=4

b) benyt modellen til at bestemme vægten af tørstoffet i en plante, der er 100 cm høj

a)9670*4^(-1,49)=1225,62

b) solve(100=970d^(-0,443),d)=168,84

w=9670*168,84^(-1,49)=4,639


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvis det er dit svar din lommeregner giver dig, så er det rigtigt. Du mangler dog enheder.


Svar #2
29. april 2009 af biqqu (Slettet)

okay, tak tak


Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.