Matematik

Opgave omkring væksthastighed

02. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Et jetflys afstand y fra NY er givet ved y=840t+1680, hvoraf y er afstanden i km og t er tiden i timer.

jeg ved hvad facit er... men kan ikke se hvorfor svaret er 840? ER det fordi funktionen skal differentieres? f'(t)=840


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

ja den konstante hastighed må være de 840


Svar #2
02. maj 2009 af biqqu (Slettet)

og man finder den ved at finde f' ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

ja. forstil dig en (s,t) -graf  når du differ finder du hældningen eller hastigheden. Da hældningen i dit eksempel altid vil være den samme må den konstante hastighed være det samme som a i y=ax+b altså dine 840 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2009 af MN-P (Slettet)

Hvad var spørsmålet egentlig?


Skriv et svar til: Opgave omkring væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.