Matematik

matematik hjælp!! :O

02. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

Hej....

Jeg har en opgave som jeg håber meget på at i hjælper mig med:

En ironman er en triatlon bestående af

1.  2,4 mile svømning. (1 mile = 1609 km.)

Spørgsmål: Beregn hvor mange kilometer der skal svømmes i en ironman`?

Håber virkelig i kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2009 af *CS* (Slettet)

2,4 mil * 1609 m/mil = 3861,6 m = 3,9 km


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2009 af l030689 (Slettet)

#2:

Hvilket er MEGET langt! tror #1 har lavet en fejl i sin enhed.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2009 af keg (Slettet)

1 mile er 1609 m= 1,609 km gange 2,4 og du har res i km


Svar #4
02. maj 2009 af popcorn81 (Slettet)

nåå tak:D


Skriv et svar til: matematik hjælp!! :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.