Matematik

hjælp hælst i dag

04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

hvordan rejner man det her ud

der et 3 tal oven på x  

x + 2 = 345  

x= ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af averoma24 (Slettet)

hvad mener du med at der er et 3 tal oven på x?

altså hedder den 3x? eller mener du 3/x?


Svar #2
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

øhh det er sådan at (x) også er der et lille 3 tal lige oven på den


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af mathon

x3 + 2 = 345

x3 = 343 = 73

x = 7

...........

hælst → helst
rejner → regner

...så får du også bedre dansk-karakter...


Svar #4
04. maj 2009 af buan10 (Slettet)

heh..tak..


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj 2009 af Marinos (Slettet)

 hvad med at forklare det så pigen kan forstå det .


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. maj 2009 af mathon

x3 = x*x*x  = 7*7*7

x = 3√(343) = 7


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. maj 2009 af MN-P (Slettet)

#5

Rigtig god ide, som sjældent efterkommes her.

buan10 spurgte netop om hvordan, hun bad ikke om løsningen.

Træk 2 fra på begge sider af lighedstegnet

find det tal, der ganget med sig selv 3 gange giver tallet på højre side af lighedstegnet
 


Skriv et svar til: hjælp hælst i dag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.