Matematik

matematik

04. maj 2009 af dorskid (Slettet)

Et beløb er over 5 år vokset med 3,5% pr. år.

Hvad er den samlede procentvise stigning i 5-års-perioden? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2009 af mathon

(1+r) = 1,0355


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2009 af MN-P (Slettet)

Hov det er da det samlede beløb, stigningen er kun (1+r)n-1


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2009 af mathon

det var ment som et hint

p = 100r

r = 1,0355 - 1

p = (1,0355 - 1)*100%


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.