Matematik

Hjælp til vektore opgave.

08. maj 2009 af SofiePandersen (Slettet)

I et koordinatsystem i planen er givet vektorene

a→= (1)
          (3)

b→ = (4 )
           (-2)

c→= (3)
         (-19)
 

Beregn koordinat sættes til projektionen af a→ på b→

Beregn arealet af et parallelogram, der udspændes af a→ + b→ og c→

Bestem tallene s og t, således at sa→ + tb→ = c→

Kunne godt bruge noget hjælp, tak (-:


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2009 af dnadan (Slettet)

Hvad har du forøgt dig med?

1. Projektionsformlen

2.Den nummeriske værdi af determinanten(a+b,c)=arealet

3. Indsæt vektorene og løs lignings systemet(to ligninger med to ubekendte)


Skriv et svar til: Hjælp til vektore opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.