Dansk

Søger tekst med tema som pubertet og familie (til perspektivering til Naja Marie Aidts ''Latter'')

08. maj 2009 af kimkimkim (Slettet)

Hej.

Jeg søger ideer til tekster med emnerne pubertet og familie, da jeg skal perspektivere Latter til min eksamen der stå for døren :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af Pettson

Du kan bruge bibliotek.dk til at søge blandt de materialer, der findes på alle landets biblioteker.

Vælg Kommandosøgning og indtast (copy - paste) følgende søgeargument i det øverste felt, Søgning:
(fritekst=pubertet) og (fritekst=familie) og dk=sk

Resultater er 20 titler. Måske kan du bruge én af dem.

God arbejdslyst.


Skriv et svar til: Søger tekst med tema som pubertet og familie (til perspektivering til Naja Marie Aidts ''Latter'')

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.