Matematik

rettelse af eksamenssæt HF

10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080919_opgave_HFE_082_matB.ashx

DEt er ikke alle opgaver jeg har udregnet.. Besvarelserne er vedhæftet

Vedhæftet fil: Besvarelse.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

1. Korrekt

2. For upræcist. Angolas befolkning vokser med 2,3% om året efter 1980 og befolkningstallet var 14 mio. i år 1980.

3. f '(x) er forkert. f '(x) = 3 + 20·e2x og dermed er f '(0)=23.

4. Har fået et forkert nummer, en toppunktet er korrekt.

5. Du skal aflæse tangentens hældning f '(-2)=2,5. Derefter skal du aflæse hvor tangenten er vandret. x=-1vx=3. Du skal huske at vise dine aflæsninger på tegningen.

6. Regressionen er korrekt, men du afrunder b meget. Hvis du regner med alle decimaler er f(130)=173,9 kg.

c) 1,12,7623= 1,30. 30%

7. Sjusk, C er den rette vinkel, ikke B.

9. Korrekt

10. Korrekt


Svar #2
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

6. Jeg afrunder jo ikke b? DEt er sådan min exel giver svaret.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Du har vel indstillet Excel til at regne med 4 decimaler. Eller din kolonne er så smal at Excel afrunder automatisk.


Svar #4
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 Opg. 2 : hvordan får du 1980? Der står kun et årstal og det er år 2000


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

#4 Det har du ret i. 1980 skal rettes til 2000.


Skriv et svar til: rettelse af eksamenssæt HF

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.