Matematik

Hjælp til at forstå spørgmsål f''(t) 1<t<6

10. maj 2009 af Lærmatematik (Slettet)

En person bruger medicin.

f(t)= 12-4*kn(t/\2-4t+6)   1<t<6, og der skal være streg under <

Gør rede for hvordan medicinkonc. ændrer sig i løbet af tidsrummet i 1<t<6. I redegørelsen skal f''(t) inddrages.????

Hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

Se på hvor hurtigt koncentrationen falder ved at bruge f'(t). f''(t) beskriver den acceleration, hvormed koncentrationen i kroppen forsvinder.


Svar #2
10. maj 2009 af Lærmatematik (Slettet)

Vil det sige at jeg kan aflæse det på monotoniforholdet??? dog skal jeg kun aflæse fra 1 til 6??


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af Tirre (Slettet)

Gør rede for hvordan medicinkonc. ændrer sig i løbet af tidsrummet i 1<t<6, i oppgaven står det at du skal bestemme det tidsinterval hvor koncentrasjonene er over feks. 4 mg pr. liter. Så du solver med 4 som svar, og får x=? og x=?, dette er tidsinervallene hvor koncentrasjonene er over 4 mg. Se hva det står i din oppgave omkring hvor mange mg. pr liter det gjelder. 

f`´(t):  Lave et monotoniforhold


Svar #4
10. maj 2009 af Lærmatematik (Slettet)

Ja a) er at bestemme tidsinterval, hvor konc. er over 8 mg. Der har jeg fundet denne løsning:  altso er det mellem x=1,15timer og  og x=2,84timer


Skriv et svar til: Hjælp til at forstå spørgmsål f''(t) 1<t<6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.