Matematik

hvordan bestemmes Areal ml to grafer, grænserne kendes ikke

10. maj 2009 af Monigak (Slettet)

Grafen for funktionen f med forskriften f (x) = 9 - x^2 og grafen for funktionen g med
forskrifien g(x) = x + 3 afgrænser en punktmængde der har et areal
a) Skitser punktmængden, og bestem punktmængdens areal.

skal man ikke sæste de to funktioner lig med hinanden altså

f(x) = g(x)

og finde to værdier for x, derefter integrer de to funktioner hver for sig og tilsidst trække dem fra hinanden eller????


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af mathon

Jo


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det er helt korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af Bankier (Slettet)

Find først grænserne (intervallet du integrerer i) ved at sætte 

f(x) = g(x)

Undersøg derefter hvilken funktion der ligger øverst i intervallet.

Hvis f(x) er større end g(x) i inervallet [a;b] er  A = int a,b ( f(x) -g(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2009 af naunii (Slettet)

når man løser f(x)=g(x) er de x'er man får så grænserne?


Svar #5
10. maj 2009 af Monigak (Slettet)

ok Tak skal i have :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

#4 Ja, det er det.


Skriv et svar til: hvordan bestemmes Areal ml to grafer, grænserne kendes ikke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.