Matematik

potens

10. maj 2009 af missblondielicious (Slettet)

For en bestemt type bladfjedre gælder, at svingninstiden T (målt i sekunder) er bestemt ved T=0,28*X1,5
0,28*0,501,5= 0,099 sek.

håber på hjælp til opgave B.
b) Hvor mange procent vokser svingningstiden, når fjederens længde øges med 20 % ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Tja, hvad står x for?


Svar #2
10. maj 2009 af missblondielicious (Slettet)

x står for fjederens længde (målt i meter)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

1,21,5 = 1,3145. dvs 31,45%.


Svar #4
10. maj 2009 af missblondielicious (Slettet)

tak :D


Skriv et svar til: potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.