Matematik

cirkel

10. maj 2009 af sasxa (Slettet)

En cirkel har centrum (3,-2) og radius=5

Bestem koordinatsættet til cirklens skærringspunkt med andenaksen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af Daniel TA (Slettet)

Opskriv cirklens ligning og sæt x=0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af mathon

opstil linjens ligning

sæt x = 0 og beregn y
S(0,yberegnet)


Skriv et svar til: cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.