Matematik

eksame og opgave

10. maj 2009 af saltum (Slettet)

hej

tænkte på hvor mange opgave man skal have rigtig for at få de forskellige karakter i skriftelig

og om i kan hjælpe med  disse opgaver

f(x)=ln(x)-5x2

bestem f´(x)

f(x)=3ex+4

bestem stamfunktion til f når grafen går i gennem (0,2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 du skal have lidt over 50% rigtige for at bestå, altså få 2.

Du skal differentere funktionen: f'(x)=(1/x)-10x. 

Stamfunktionen finder du vha denne formel: (1/a+1)*x^(a+1), prøv selv


Skriv et svar til: eksame og opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.