Matematik

eksponentiel ligning

10. maj 2009 af Danielriis (Slettet)

Beklager at måtte spørge engang til, men har simpelt brug for en meget udførlig vejledning :P

En eksponentiel udvikling f(x) = b*ax aftager med 15 % pr. x-enhed (Δx = 1).

a = 0,85

a) bestem fremskrivningsfaktoren og den procentvise-funktionstilvækst svarende til Δx = 0,2

b) hvor mange gange "så stor" bliver f(x), når x vokser med 2?

c) Bestem den x-tilvækst der svarer til en y-fremskrivningsfaktor på 0,5

Jer derude der vil hjælpe behøves ikke hjælpe med alle opgaver, bare den første eller så mange i nu lyster :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=683094


Skriv et svar til: eksponentiel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.