Matematik

Matematik

12. maj 2009 af NLK (Slettet)

Hej

- Hvordan regner man dette stykke?

9a+6b-7a-5b+a

a  er det samme som 1a, eller b er det samme som 1b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2009 af NejTilSvampe

 9a-7a+a+6b-5b = 3a+b


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2009 af Isomorphician

Du kan skrive det op på denne måde:

9a - 7a + a + 6b - 5b =

(9 - 7 + 1)*a + (6 - 5)*b =

....


Svar #3
12. maj 2009 af NLK (Slettet)

Tak (:


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.