Matematik

matematik :D - hjælp-!

14. maj 2009 af pernille frederikke (Slettet)

hvis man skal finde gennemsnitsfarten, han kør 25 km i alt på 5 dage, det tager samlet 100 min. hvad er hans gennemsnitsfart?.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2009 af peter lind

længde/tid


Svar #2
14. maj 2009 af pernille frederikke (Slettet)

hvad mener du ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2009 af dnadan (Slettet)

Gennemsnitsfarten bestemmes ved at sige;

v=l/t, hvor v=farten, l=længden, t=tiden

Så er det bare dét at indsætte hvad du kender, husk at omregne til timer samt indskrivning af enheder i formlen.


Skriv et svar til: matematik :D - hjælp-!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.