Matematik

help my med matematik

17. maj 2009 af sharra (Slettet)

hvad mener de med dette spg angiv længden af et hop der giver 90 point for hoppets længde
okay det har lavet en koordinatsystem som et skids
x p point
120
100
80
60
40
20
0 100 110 120 130 140 150 y h
                                                      hoplængde i meter
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2009 af c_aastrup

hvordan lyder din opgavetekst?

Jeg kan ikke helt forstå hvad du skriver.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2009 af SørenV (Slettet)

Når du går 90 op af y-aksen, hvad giver det så i x-aksen..? Når du ved dette har du jo svaret


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2009 af c_aastrup

Det kommer da an på sammenhængen.

Har du ikke noget i stil med

y = 5x + 7

eller noget?


Svar #4
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

jov den her formel  p=(h-120)*1,8+60


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

p=(h-120)*1,8 + 60

p=1,8h - 216 + 60

p = 1,8h - 156

p + 156 = 1,8kh

(p+156) / 1,8 = h

p = 90

(90 +156 ) / 1,8 = h

h = 136,6667


Svar #6
17. maj 2009 af sharra (Slettet)

aj tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. maj 2009 af webnord (Slettet)

graf:

Vedhæftet fil:hop.doc

Skriv et svar til: help my med matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.